Vertoning documentaire in diverse grote zalen

Vorig jaar rond deze tijd volgde documentairemaakster Denise Eigenbrood projectleider Milou van Ingen op de Intensive Care voor zieke baby’s van het Tanzaniaanse ziekenhuis in Sengerema. Afgelopen februari ging de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ in première in de bioscoop.

In het afgelopen jaar is de documentaire veelvuldig vertoond in grote zalen in Nederland. Zo ook afgelopen donderdag. Daar werd de documentaire gedraaid tijdens het landelijke congres voor Physician Assistants van de NAPA in de prachtige locatie ‘De Fabrique’ te Utrecht. Deze twee dagen is tevens flink gedoneerd, en werd 1400 euro opgehaald voor uitbreiding van de NICU!

Het komende jaar zal de documentaire nog frequent vertoond gaan worden tijdens filmfestivals. Volg voor meer informatie omtrent vertoningen deze website.

Documentaire online

De documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ is vandaag online gepubliceerd.U kunt deze bekijken via bijgevoegde link- of in de YouTube video hieronder. Documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’

Vertoning documentaire tijdens medisch congres Venticare

De documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ wordt op dinsdag 4 juni vertoond tijdens het medische congres Venticare in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch.

 Aanmelden kan via: www.venticare.nl.

Datum online publicatie documentaire bekend

Het is inmiddels bijna een maand geleden dat de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ in première is gegaan in bioscoop LUX Nijmegen. De komende periode wordt de film nog tijdens verschillende congressen, evenementen en op hogescholen vertoond. Daarnaast zitten we in de selectieprocedure voor diverse filmfestivals.
 
Op 1 juni 2019 zal de documentaire online gepubliceerd worden via deze website en de facebookpagina. 

Amalia première

Vandaag was de ‘Amalia première’ van de documentaire in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Meer dan 150 geïnteresseerden hebben de twee voorstellingen bijgewoond. Opnieuw dank voor de hartelijke, warme en liefdevolle reacties en goede vragen.

Informatie Amalia premiere

Morgen is de ‘Amalia premiere’ van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’. Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen morgen.
 
De voorstellingen vinden plaats in de Tuinzaal van het Radboudumc. Voor geïnteresseerden die niet in het Radboudumc werkzaam zijn, volg via de hoofdingang routenummer 706. De Tuinzaal is op verdieping -1.
 
De eerste voorstelling start om 16.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
De tweede voorstelling start om 18.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
Indien u interesse hebt om de voorstelling morgen bij te wonen, stuur een e-mail naar milou.vaningen@radboudumc.nl.

Geslaagde premiere

Vandaag was de grote première van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’. We willen iedereen van harte bedanken voor de interesse, betrokkenheid en warme reacties. We kijken met een heel fijn gevoel terug op deze bijzondere dag en kijken uit naar de voorstellingen aanstaande dinsdag in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis.

Fotografie: Ger Neijenhuizen

Informatie premiere

Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen (die zich vooraf hebben opgegeven) over de voorstellingen morgen, 17 februari.
 
De documentaire duurt 35 minuten en wordt vertoond in LUX Nijmegen (Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen). Vooraf wordt een korte introductie gegeven en achteraf volgt een afsluitend woord van circa 10 minuten. Daarna is er mogelijkheid tot het drinken van een drankje in een daarvoor bestemde ruimte.
 
De preview voorstelling start om 10.30 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een kwartier vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Behoudens de gereserveerde rij 8, betreffen het vrije zitplaatsen.
 
De premiere start om 12.00 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een half uur vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Het betreffen bioscoopkaartjes op naam en vaste zitplaats.
 
Parkeren kan op korte loopafstand in parkeergarage Mariënburg (Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen)

Trailer online

Vanaf vandaag is de trailer van de documentaire online te bekijken. Aanmelden voor de voorstelling op zondag 17 februari om 10.30 in LUX is nog mogelijk via denise@deniseeigenbrood.nl.

Posters ‘ieder kind verdient een naam’

Vanaf donderdag zijn deze posters op meerdere plekken in Nijmegen- en in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis te bewonderen.