Trailer online

Vanaf vandaag is de trailer van de documentaire online te bekijken. Aanmelden voor de voorstelling op zondag 17 februari om 10.30 in LUX is nog mogelijk via denise@deniseeigenbrood.nl.

Posters ‘ieder kind verdient een naam’

Vanaf donderdag zijn deze posters op meerdere plekken in Nijmegen- en in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis te bewonderen.      

 

Première Amalia kinderziekenhuis 19 februari

De documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ krijgt, wegens groot succes, op dinsdag 19 februari een eigen première voor werknemers van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Er zijn twee voorstellingen. De eerste begint om 16.00 en de tweede begint om 18.00.

Mocht je hiervoor interesse hebben, stuur dan een mail naar milou.vaningen@radboudumc.nl.

Preview voorstelling 17 februari

De première zit inmiddels vol. Vanwege de vele aanmeldingen, wordt nog een voorstelling georganiseerd in LUX Nijmegen. Deze vindt plaats op zondag 17 februari om 10.30, dit betreft de preview. De hele film zal worden vertoond, maar het betreft niet de officiële première.

Mocht je het leuk vinden om hierbij aanwezig te zijn, stuur dan een e-mail naar denise@deniseeigenbrood.nl.

Laatste opnamen

Deze week werden voor de documentaire, die grotendeels in Afrika afspeelt, de laatste opnamen gemaakt. Voor dit deel van de film zijn er opnamen van projectleider Milou van Ingen en Dr. Marije Hogeveen gemaakt in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis.

Première ‘Ieder kind verdient een naam’ op zondag 17 februari in LUX

De documentaire Ieder kind verdient een naam gaat op zondag 17 februari in première in filmhuis en cultureel podium LUX Nijmegen. Graag willen wij LUX hartelijk bedanken voor het enthousiasme, de medewerking en het beschikbaar stellen van de zaal.

De voorstelling begint om 12.00 uur en is voor genodigden en geïnteresseerden. Mocht je graag bij de première aanwezig willen zijn, stuur dan een mail naar denise@deniseeigenbrood.nl.