Amalia première

Vandaag was de ‘Amalia première’ van de documentaire in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Meer dan 150 geïnteresseerden hebben de twee voorstellingen bijgewoond. Opnieuw dank voor de hartelijke, warme en liefdevolle reacties en goede vragen.

Informatie Amalia premiere

Morgen is de ‘Amalia premiere’ van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’. Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen morgen.
 
De voorstellingen vinden plaats in de Tuinzaal van het Radboudumc. Voor geïnteresseerden die niet in het Radboudumc werkzaam zijn, volg via de hoofdingang routenummer 706. De Tuinzaal is op verdieping -1.
 
De eerste voorstelling start om 16.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
De tweede voorstelling start om 18.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
Indien u interesse hebt om de voorstelling morgen bij te wonen, stuur een e-mail naar milou.vaningen@radboudumc.nl.

Geslaagde premiere

Vandaag was de grote première van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’. We willen iedereen van harte bedanken voor de interesse, betrokkenheid en warme reacties. We kijken met een heel fijn gevoel terug op deze bijzondere dag en kijken uit naar de voorstellingen aanstaande dinsdag in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis.

Fotografie: Ger Neijenhuizen

Informatie premiere

Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen (die zich vooraf hebben opgegeven) over de voorstellingen morgen, 17 februari.
 
De documentaire duurt 35 minuten en wordt vertoond in LUX Nijmegen (Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen). Vooraf wordt een korte introductie gegeven en achteraf volgt een afsluitend woord van circa 10 minuten. Daarna is er mogelijkheid tot het drinken van een drankje in een daarvoor bestemde ruimte.
 
De preview voorstelling start om 10.30 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een kwartier vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Behoudens de gereserveerde rij 8, betreffen het vrije zitplaatsen.
 
De premiere start om 12.00 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een half uur vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Het betreffen bioscoopkaartjes op naam en vaste zitplaats.
 
Parkeren kan op korte loopafstand in parkeergarage Mariënburg (Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen)