Informatie premiere

Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen (die zich vooraf hebben opgegeven) over de voorstellingen morgen, 17 februari.
 
De documentaire duurt 35 minuten en wordt vertoond in LUX Nijmegen (Mariënburg 38-39, 6511 PS Nijmegen). Vooraf wordt een korte introductie gegeven en achteraf volgt een afsluitend woord van circa 10 minuten. Daarna is er mogelijkheid tot het drinken van een drankje in een daarvoor bestemde ruimte.
 
De preview voorstelling start om 10.30 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een kwartier vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Behoudens de gereserveerde rij 8, betreffen het vrije zitplaatsen.
 
De premiere start om 12.00 in LUX 1. Wij adviseren u minimaal een half uur vooraf aanwezig te zijn. U mag zich melden bij de entree, waar uw naam op de gastenlijst staat. Hier ontvangt u vervolgens uw bioscoopkaartje. Het betreffen bioscoopkaartjes op naam en vaste zitplaats.
 
Parkeren kan op korte loopafstand in parkeergarage Mariënburg (Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *