Informatie Amalia premiere

Morgen is de ‘Amalia premiere’ van de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’. Hieronder volgt informatie voor de aanwezigen morgen.
 
De voorstellingen vinden plaats in de Tuinzaal van het Radboudumc. Voor geïnteresseerden die niet in het Radboudumc werkzaam zijn, volg via de hoofdingang routenummer 706. De Tuinzaal is op verdieping -1.
 
De eerste voorstelling start om 16.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
De tweede voorstelling start om 18.00. Wij adviseren u circa 10 minuten vooraf aanwezig te zijn. Er volgt een korte introductie over de documentaire. De film duurt 35 minuten. Naderhand is er mogelijkheid tot het stellen van vragen. Afsluitend staan er drankjes klaar.
 
Indien u interesse hebt om de voorstelling morgen bij te wonen, stuur een e-mail naar milou.vaningen@radboudumc.nl.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *