Crowdfundactie uitbreiding NICU

Het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat de documentaire ‘Ieder kind verdient een naam’ in première is gegaan. Sinds die tijd is er veel veranderd. De toestroom van ernstig zieke baby’s naar de NICU blijft fors en de hulpvraag is groot.

Om goede hulp te kunnen blijven bieden aan álle zieke, kwetsbare baby’s, gaat de verbouwing van de NICU dit jaar officieel van start. Om medische hulpmiddelen voor de nieuwe NICU te kunnen financieren, is onder andere een crowdfundactie gestart vanuit het Nederlands Albert Schweitzer Fonds in samenwerking met projectleider Milou van Ingen.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Klik dan op deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *